Particulieren Tarieven

Klik op de relevante service om prijs informatie te zien

De prijs van de sessie covers:

  • Dossier verwerking
  • Opstellen van behandelplan voor verzekeraars (op aanvraag)
  • Alle voorbereidingen
  • MP3 en video materialen (uitsluitend bij trajecten van 5 sessies of meer)

Afzeggen van sessies Afzeggen van sessies:

Sessies die niet minstens 48 uur/twee werkdagen van te voren worden afgezegd, zullen volledig in rekening worden gebracht.

Stoppen met de behandeling:

U kunt natuurlijk beslissen om te stoppen met de behandeling. Echter om kosten te vermijden, adviseren wij je jouw keuze aan de therapeut te communiceren binnen de gestelde afzegtermijn (2 werkdagen voor de volgende afspraak).

Pre-Paid Trajecten/Acties: De kosten voor sessies dat in een traject worden aangekocht zullen niet worden terugbetaald als het traject door jouw beslissing voortijdig wordt afgebroken. Voor meer informatie over stoppen met de behandeling zie onze algemene voorwaarden in deze website.

Vergoedingen:

Hypnotherapie wordt door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoedt (zie aanvullend verzekering, rubriek: alternatieve geneeswijzen) Informeer bij uw verzekeraar naar de dekkingsvoorwaarden. Bezoek de sites van de NBVH en de RBCZ voor een lijst van zorgverzekeraars welke deze lidmaatschappen erkennen.Het is mogelijk dat de kosten voor therapie (totaal of gedeeltelijk) worden vergoed door: Verzekeraars, Belastingdienst of UWV. Informeer bij de betreffende instanties.

Consultaties per email of telefoon:

zullen worden gefactureerd à 120,00 euro 60 minuten (minimaal 15 euro)

Sessies langer dan 60 minuten:

Tenzij anders afgesproken, worden deze sessies pro-rata gefactureerd op basis van de 60 minuten uurtarief. De tarief is afhankelijk van de techniek dat wordt toegepast.

Sessies op werkdagen na 18:00

voor deze sessies zal een toeslag van 25% in rekening worden gebracht.

Veranderingen in de zorg:

Wat verandert er in de zorg in 2021? Voor de belangrijkste wijzigingen klik hier.

Zakelijke Klanten: klik hier voor meer informatie.

Language