Praktische Informatie

Lidmaatschappen:

NBHV lidnummer 06021R
RBCZ lidnummer: 403258R
AGB code zorgverlenersnummer: 90-035330
AGB code praktijknummer: 90-014227
KvK nummer: 34276192

Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd ten kantore van de Kamer van Koophandel te Amsterdam sinds 27 juni 2008. Dossiernummer KvK: 34276192.

Klik hier om een PDF versie van onze algemene voorwaarden te zien en te printen

Privacy Verklaring

Klik hier om een PDF versie van onze Privacy Verklaring te zien en te printen

Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg WKKGZ

Als geregistreerd lid van de NBVH , voldoet BestOfYourself aan de eisen van de WKKGZ (Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg), geregeld door de Beroepsvereniging. In navolging van deze wet is de praktijk voor de aangesloten bij de geschilleninstantie SCAG.

Klacht over de therapie van BestOfYourself?

Nederlandse Beroepsvereniging Van Hypnotherapeuten (NBVH)

Het welzijn van mijn cliënten gaat mij boven alles. Ik hecht er belang aan dat mijn praktijk niet alleen naar mijn standaard zorgvuldig en zorgzaam werkt, maar ook naar een algemene standaard. Vandaar dat ik ben aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH) - met en via hen bewaak ik de normen, waarden en kwaliteit van mijn werk.

Een klacht over mij of de behandeling?

Nu kan het gebeuren dat je niet tevreden bent. Ik hoop dat je dat met mij wilt delen. Dan kunnen we er wellicht nog samen uitkomen. Mocht je dat niet willen, of mochten we er samen niet uit kunnen komen. Dan kun je terecht bij de NBVH . Op deze site van vindt je alle gegevens.

Direct een brief sturen kan ook:
NBVH t.a.v. Klachtencommissie
Postbus 86
4000 AB Tiel

Mijn registratienummer is: 06021R.

Onduidelijk? Meer weten?

Wil je meer weten over de NBVH, over de klachtenprocedure, of heb je een vraag over jezelf? Bel mij of stuur even een mail naar praktijk BestOfYourself ter attentie van Lucía Paz-Hernández. Ik help je graag.

Language