Over Ons

Lucía Paz Hernández

BestOfYourself is opgericht door Lucía Paz Hernández in 2006 en komt voort uit haar overtuiging dat wij, mensen, alle kwaliteiten bezitten die wij nodig hebben om ons aan te passen aan onze omgeving om uitdagingen te overwinnen. Als wij in verbinding staan met onze kwaliteiten kunnen wij de beste en meest efficiënte keuzes maken ten einde een gelukkiger, succesvoller en gezonder leven te leiden.

BestOfYourself is een praktijk voor training, coaching en psychosociale begeleiding die u de deskundige steun kan bieden om weer in contact te komen met uw talenten. BestOfYourself combineert de nieuwste technieken, persoonlijke ervaring en resultaat-gerichte aanpak om haar cliënten te helpen hun fysieke en geestelijke toestand te reguleren en hun prestaties te optimaliseren, zodat zij volop kunnen gaan genieten van een gelukkiger, gezonder en succesvoller leven.

Indien u beslist een traject te volgen kunt u rekenen op:

  • Deskundige begeleiding.
  • Resultaat-gerichte aanpak.
  • Rapportage en evaluatie
  • Verschillende talen: Wij bieden onze diensten aan in de Nederlandse, Engelse en Spaanse taal.
  • Professionele en comfortabele omgeving
  • Flexibiliteit: de sessies kunnen plaatsvinden op zowel op onze praktijk als op uw eigen locatie. Voor specifieke trajecten en speciaal voor cliënten welke veel op reis zijn, is er tevens de mogelijkheid tot begeleiding met gebruik van email en web-cam (als aanvulling en niet als vervanging van reguliere sessies)

Meer informative over Lucia:

Lucía Paz Hernández is geboren in Venezuela en woont sinds 1989 in Amsterdam. In Nederland zette Lucía haar carrière in de IT voort bij internationale organisaties zoals Adobe Systems, Intergraph, Compaq en HP waar zij internationale management functies heeft bekleed. Na meer dan 20 jaar ervaring in de dynamische en vaak enerverende wereld van de IT, onderkent zij als geen ander het belang van effectief en efficiënt aanpassen aan dynamische leef- en werk omgevingen. Naast haar werk binnen IT, is Lucía altijd gefascineerd door twee belangrijk thema’s: de magie en het onuitputtelijk vermogen van de menselijke geest en de weerbaarheid van onze hersenen. Lucia is afgestudeerd Hypnotherapeut, Neurofeedback trainer en USUI Reiki Master. Haar persoonlijk ervaringen met Whiplash en Burn-out hebben haar uit eerste hand laten ervaren dat, met de juiste instelling en begeleiding, een mens zich uit diepe dalen kan verheven en de controle over het eigen leven herwinnen. Door haar persoonlijk en professionele ervaring erkent zij het belang van een evenwichtig bestaan. Zij is het levende bewijs dat met de juiste begeleiding een mens succesvol, gezond en gelukkig kan zijn. Dit alles heeft haar doen besluiten om BestOfYourself op te richten.

RBCZlogo

Language