Bedrijven

Bedrijven

In de huidige enerverende en dynamische tijd, dient u op “uw best” te zijn om snel te kunnen reageren op veranderingen in uw omgeving en de juiste beslissing op het juiste moment te nemen.

Net zoals atleten zich met coaches omringen om de prestaties van hun lichaam tot het uiterste te ontwikkelen voor een belangrijke wedstrijd; zo omringen “Top Bestuurders” die op zoek zijn naar een betere focus, “Executive Excellence” en een consistent niveau in hun prestaties zich met deskundigen die hun intellectuele potentieel en hun energiehuishouding helpen maximaliseren. BestOfYourself is zo’n deskundige!

Executive Performance Enhancement en Burnout & Stress Management Programs

kunnen ervoor zorgen dat u ontspannen en gefocust blijft en in contact met uw natuurlijke “Excellence Potential”, zelfs in de zwaarste en meest chaotische omstandigheden. Wij combineren professionele expertise op de terreinen van de private gezondheidszorg en het internationale bedrijfsleven om onze zakelijke klanten te voorzien van ondersteuning als het gaat om o.a. optimalisatie van prestaties van medewerkers en herstel en preventie van stress en burn-out.

Onze programma’s zijn gebaseerd op de modernste methodieken en technologieën om uw mentale en emotionele gezondheid te versterken terwijl uw talent wordt gemaximaliseerd. Onze programma’s maken gebruik van vaste protocollen terwijl we flexibel blijven ten aanzien van de uitvoering ervan.

Onze aanpak is persoonlijk en dat betekent dat we kunnen tegemoet komen aan uw specifieke behoeften. Meer zakelijke diensten:

De kosten van onze programma’s zijn 100% fiscaal aftrekbaar. Omdat de doelstellingen van onze programma’s duidelijk een zakelijk belang hebben, is uw investering 100% fiscaal aftrekbaar.

Language